Mirabela Dauer este una dintre cele mai indragite interprete de muzica usoara din Romania. In varsta de 71 de ani, aceasta nu renunta la concerte de dragul fanilor sai si marturiseste ca se incarca atunci cand simte energia acestora. 

Indragita cantareata are foarte multe amintiri din copilarie pe care si le aminteste cu drag de cate ori are ocazia si vorbeste despre acestea cu o mare placere. Atunci cand ea a crezut in visul ei si toata lumea o tragea inapoi si o descuraja, ea a continuat. Profesorii au vrut chiar sa o exmatriculeaza pentru faptul ca ii placea sa cante: “La scoala mi-au zis sa vin cu tata. Au spus ca ma exmatriculeaza, m-au intrebat ce caut eu, la 16 ani, sa cant prin carciumi in afara Bucurestiului.”

A debutat in trupa rock “Rosu si Negru”, iar pana la primul pas in televiziune nu a mai fost mult. Faptul ca este atat de apreciata si indragita este cea mai bunaa dovada ca facand ceea ce a simtit a demonstrat tuturor ca isi poate cladi o cariera solida.

Inceputul de an a fost unul destul de greu pentru Mirabela Dauer din punct de vedere medical. Cand s-a intors din Israel, artista a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. Desi trebuia sa plece intr-o excursie alaturi de prietenii sai, a declarat ca a simtit ca este momentul sa o amane si sa mearga la un control medical.

Cantareata a trecut printr-o operatie foarte grea la rinichi. A fost nevoie sa i se extirpe un rinichi pentru a nu-i pune sanatatea in pericol. Medicii i-au descoperit o tumoare si a fost nevoie de interventie chirurgicala de urgenta. Din fericire, acum se simte bine si deja si-a reluat concertele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here