Pe fosta sotie a lui Irinel Columbeanu o stie toata lumea. In urma cu mai multi ani a decis sa divorteze si sia urmat visul de a pleca in America. Are o relatie cu un barbat extrem de potent financiar, iar mult s-a zvonit ca fostul fotomodel lucreaza la compania iubitul sau.

Dar abia acum a dezvaluit adevarata sa ocupatie in America. Recent, a acordat un interviu despre viata ei in America si despre fiica sa, Irina. Adevaratul job al fostului model este de invatatoare, dupa cum a declarat: “Vin dintr-un oras mic, Bacau, si am ajuns sa predau engleza in Beverly Hills si asta imi da si mai multa incredere in mine.”

Este foarte fericita pentru ca Irina, fiica sa, a inceput sa isi petreaca mare parte a vacantelor in America. Se bucura foarte mult de timpul petrecut impreuna si se considera o adevarata familie, mai ales pentru ca Irinuca il iubeste foarte mult pe iubitul brunetei: “Aici se simte ca acasa si simte ca are o familie. Irina il numeste pe Pink daddy. Nu i-am spus niciodata sa ii spuna asa, pentru ca il respect pe tatal Irinei. La ea a venit in mod natural si este foarte atasata de Pink si vrea sa se mute aici. Deocamdata, ne vom revedea in vacanta, in iulie.”

Aceasta a declarat in nenumarate randuri ca isi doreste ca Irinuca sa se mute in America, dar nici nu vrea ca Irinel sa sufere pentru ca aceasta va pleca de langa el. Pana atunci, a luat-o pe sora sa langa ea: “Am revenit în vară anul trecut la Los Angeles la petrecerea ‘I go live’ şi pentru prima oară am simţit că poate acesta este un loc în care aş vrea să locuiesc. În decurs de opt ani am venit cam de trei ori pe an în America, dar parcă niciodată nu îmi găseam locul aici şi acum am zis că poate că e cazul să fac o schimbare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here