Narcisa Suciu a revenit in Romania cu ocazia festivalului “Cerbul de Aur” si raspuns la cateva intrebari legate de noua sa viata, dar si despre fiica sa. Aceasta a dezvaluit ca a trecut prin clipe extrem de grele si toate au fost cauzate de plecarea de acasa a fiicei sale.

Narcisa Suciu are o fata, pe nume Daria, iar aceasta a crescut si a luat decizia de a pleca de acasa. Daria s-a mutat cu iubitul e si deja studieaza arta plastica. Cunoscuta cantareata este casatorita cu Veikko Miettinen de mai multi ani, iar fiica sa Daria, este cea mai mare bucurie a lor.

„A crescut copilul, are 20 de ani, trebuia sa plece de acasa. Ea e pe arta plastica si a inceput scoala de doua saptamani, e in Helsinki. Nu mi-a fost usor, m-a apucat un plans, iar barbatu-meu m-a lasat asa vreo 10 minute… Nu o sun niciodata, o las sa ma sune ea, ea ma suna, ma intreba ce fac, unde sunt. Noi eram cumva siameze, nu ne-am despartit asa o perioada mai lunga. E cu prietenul ei, care e un baiat pe care mama il aproba, e un baiat foarte fain, le-am zis ca sunt norocosi ca s-au gasit la 20 de ani fara drama, locuiesc impreuna, parintii lui o iubesc pe Daria. El acolo locuia, in suburbia Helsinki-ului, la 800 de metri de centru. El are 23 de ani. Imi place ca totul e pus exact unde trebuie. Am fost la ea acum vreo doua luni si jumatate, am stat o noapte si mi-a zis: «Sa va descaltati, ca am facut curatenie toata ziua»”, a declarat Narcisa Suciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here