Rivalitatea dintre Bianca Dragusanu si Gabriela Cristea a inceput din momentul in care blonda i-a luat locul la emisiunea “Te vreau langa mine”. Pana acum conflictul era cunoscut doar de persoanele din jurul celor doua. Insa acum a ajuns si in presa.

A incercat sa salveze aparentele pana acum, desi sageti au fost trimise, insa nu le-a inteles toata lumea. Atunci cand Gabriela Cristea a intrat in concediu, iar in locul ei a venit Bianca Dragusanu, se pare ca bruneta nu a fost incantata. S-a gandit ca nu va face fata.

Sursele din anturajul Gabrielei au dezvaluit ca: “Cel mai probabil, Gabi se gandea ca Bianca nu este potrivita sa ii ia locul, de aceea ar fi reactionat asa! Cert este ca gestul a deranjat-o pe blondina, care, de atunci, nu a mai vrut sa aduca vorba despre fosta prezentatoare in emisiune, fie si din complezenta.”

Singura declaratie pe care a dat-o Bianca Dragusanu a fost: “Este o femeie foarte frumoasa care urmeaza sa intre in cea mai frumoasa etapa a vietii ei. Le doresc sanatate amandurora. Cu siguranta Gabriela va face o fata la fel de frumoasa ca ea.”

Lucrul care a alimentat acest conflict a fost si faptul ca Gabriela Cristea nu a putut sa se intoarca la emisiunea pe care o modera pentru ca deja se instalase Bianca Dragusanu in acest post.

Ulterior, bruneta a avut multe discutii cu cei de la Kanal D, care nu au decurs asa cum isi dorea, iar ea a plecat la un post de televiziune concurent. Inaine de a incepe emisiunea, aceasta a dat o declaratie, care acum este de inteles cui ii era adresata:

“Emotiile sunt sa iasa totul bine, pentru ca noi deja stim despre ce este vorba. Este un dating show. Emisiunea incepe de la ora 18:45, toata lumea asteapta cu sufletul la gura.

E o ora grea, dar eu nu-mi fac probleme de ora. Imi aduc aminte ca am mai fost o data asa si atunci am furat rating de la statiile concurente si nu-mi fac probleme.

Eu vin in spate cu un bagaj de telespectatori, ei se uita special pentru mine. Mai mult decat atat, pentru ca o sa fie o chestie combinata, noi o sa facem o chestie combinata intre televiziune si online.

Nu sunt la prima abatere, cand sunt deschizator de drumuri, sa arunc niste chestii pe piata pe care sa le preia altii”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here