Pe Loredana Groza si Tudor Chirila ii cunoaste o tara intreaga! Cei doi au fost o buna perioada colegi de platoul si jurati la emisiunea “Vocea Romaniei”! Se pare ca, mai presus de faptul ca au fost colegi la emisiunea difuzata de ProTV, sunt si foarte buni prieteni.

Loredana este una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania. Aceasta a renuntat la colaborarea cu emisiunea “Vocea Romaniei”, unde era jurat, iar acum este foarte ocupata cu proiectul “Mamma Mia!”. Toata echipa este prinsa intr-un turneu national, dar au un singur scop, acela de a bucura spectatorii.

Tudor Chirila este un cunoscut actor si cantaret, dar si producator roman. A fost solistul trupeu “Vama Veche”, iar cand au decis sa se desparta, Tudor a infiintat trupa “Vama”. Pe langa asta, juratul de la “Vocea Romaniei” a jucat in numeroase filme, dar poate fi vazut si in spectacole de teatru.

Departe de lumina reflectoarelor, cei doi sunt foarte buni prieteni. Iar acest lucru se poate observa foarte usor din comportamentul lor. Cei doi s-au filmat in timp ce se pupau pe gura, apoi au incarcat filmuletul pe retelele de socializare, spre stupoarea fanilor.

Tudor Chirila a inceput filmarea, spunand: “Ma trezesc dimineata. Ma scol, ma spal pe dinti si ma intalnescu cu o artista. M-a vazut, a ramas muta. Nu va va zice nimic.” Apoi a pupat-o pe gura pe Lorenda. Cantareata a ramas fara cuvinte, exact ca descrierea videoclipului: “Speechless/Fara cuvinte.”

Fanii au reactionat imediat: “Sunteti extraordinari! LORI esti o artista super talentata… te-am vazut la Cerb si ai facut un spectacol ”, „Te vreau inapoi la Vocea, esti deosebita!”,”Doi frumosi! Va pup!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here