Roxana Ciuhulescu s-a casatorit si in fata lui Dumnezeu cu alesul inimii sale. Ziua a fost plina de emotii, pentru ca tot ieri cei doi si-au crestinat si baietelul. Duminica a fost o zi magica pentru cei patru!

A fosto zi cu o mare incarcatura emotionala pentru Roxana Ciuhulescu, Silviu, Ana (fiica Roxanei din casnicia anterioara) si micutul Cezar. Cei doi s-au casatorit si in fata lui Dumnezeu, dupa ce, in urma cu cateva luni, au facut casatoria civila. Evenimentul a fost dublu: casatorie si botez. Pentru micutul Cezar, cei doi au ales un tort in forma de masina, flori din hartie si multe surprize pentru invitati.

Roxana si Silviu au ales sa fie cununati de acelasi preot care i-a cununat si pe bunii ei, iar acest lucru ii da mai si mai multe emotii. Au ales Biserica Sfintilor, de pe Calea Mosilor. S-au bucurat de o vreme extraordinar de frumoasa. Mireasa a fost emotionata pana la lacrimi in momentul slujbelor. I-au fost alaturi fiica sa, mama si fratele ei.

Roxana Ciuhulescu se simte o femeie implinita, are doi copii minuntati, iar sotul sau este perfect, din punctul sau de vedere. Nu de putine ori a declarat ca nu isi imagina ca un barbat sa fie atat de bun. Mai ales dupa experienta pe care a avut-o cu fostul sot.

Mireasa a stralucit intr-o rochie semnata de designerul Athena Philip si a optat pentru un buchet de orhidee imperiale. Mirele s-a asortat cu fiul sau, alegand costume din trei piese. A avut 5 domnisoare de onoare, printre care s-a numarat si fiica Roxanei, Ana. Aceasta a declarat: “Sunt emotionata pentru mami.”

Micutul Cezar a fost foarte cuminte pe durata ceremoniei, iar in momentul crestinarii, parintii abia si-au stapanit lacrimile.

                                                              

Petrecerea a continuat la un cunoscut restaurant din Bucuresti, iar alaturi le-au fost familiile, prietenii foarte apropiati, printre care Adelina Pestritu si iubitul sau, Virgil, Gabriela Cristea si Tavi Clonda,

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here