Mirabela Dauer este una dintre cele mai interprete de muzica usoara din Romania. In varsta de 71 de ani, aceasta nu renunta la concerte de dragul fanilor sai si marturiseste ca se incarca atunci cand simte enrgia acestora. Cantareata a vorbit pe larg despre momentul greu din viata sa, pe care l-a trecut cu bine!

Inceputul de an a fost unul destul de greu pentru Mirabela Dauer din punct de vedere medical. Cand s-a intors din Israel, artista a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. Desi trebuia sa plece intr-o excursie alaturi de prietenii sai, a declarat ca a simtit ca este momentul sa o amane si sa mearga la un control medical.

Cantareata a trecut printr-o operatie foarte grea la rinichi. A fost nevoie sa i se extirpe un rinichi pentru a nu-i pune sanatatea in pericol.

Indragita interpreta este foarte suparata pentru ca au aparut in presa speculatii la adresa ei. Aceasta a fost contactata de un reporter pentru a da o declaratie, dar nu a ajuns in presa asa cum si-a dorit ea. Asa ca si-a dorit foarte mult sa clarifice lucrurile:

“Dragilor, m-am regasit din nou in titluri bombastice, au scris ce au inteles ei din declaratiile facute de mine la tv. Si au inteles gresit. Eu nici nu am stat in Las Vegas o luna si nici nu m-am imbogatit la cazino. Tot ce am spus a fost ca am jucat la masinute 10 zile cu 200 de dolari. Asta sa insemne oare ca te-ai imbogatit?

Tot ce vreau ca lumea sa stie despre mine, se aude direct din gura mea. Stiu ca in ziua de astazi reclama, fie ea oricum, e tot reclama. Dar, ce sa vezi… eu nu am nevoie de reclama. Am un nume construit prin ani si ani de munca, nu prin scandal si compromisuri.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here