Mirela Vaida este o femeie cu o cariera frumoasa in televiziune, nu a fost implicata in scandaluri si are milioane de fani. Are o familie superba, are 2 copii minunati si un sot extrem de intelegator. In curand o sa revina pe micile ecrane, cu o noua emisiune, care va surprinde.

Vestea buna pentru toti fanii sai este ca va reveni pe micile ecrane cu dorinta de munca. Aceasta pregateste un nou format, emisiunea va fi difuzata live pe Antena 1.

“Mai este foarte puțin timp până când voi reveni pe micile ecrane și abia aștept. Chiar dacă am avut o vacanță frumoasă, eram nerăbdătoare să mă întorc la muncă. E adevărat că și jobul de mamă este unul foarte solicitant, dar îmi lipsește mult și munca de televiziune. Și sunt multe mamele care înțeleg această nevoie de a te întoarce la serviciu. Live-ul este viața mea și în curând vom reveni cu un format nou, plin de provocări, cu și despre oameni, dar și despre dragoste. Mie îmi plac provocările, mai ales cele necenzurate și neregizate cum este în acest caz, iar atunci când dragostea și relația de cuplu sunt supuse unei provocări este cu atât mai interesant.”

Prezentatoarea planuieste sa faca si cel de-al treilea copil in maxim 2 ani, iar la 38 de ani sa devina mama a inca unui copil. Isi doreste o familie mare, iar cei trei frati sa se sprijine constant. Momentan, aceasta si-a dus la gradinita cei doi copii si a fost extrem de emotionata: “Anul asta a inceput gradinita si Vladimir, s-a adaptat destul de repede, ceea ce m-a bucurat.”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here