Tristan Tate a devenit cunoscut in Romania datorita relatiei pe care a avut-o cu Bianca Dragusanu. Dupa 3 luni de iubire intensa, presara cu multe scandaluri, dar si planuri de nunta, cei doi s-au despartit. Se pare ca vina i-a apartinut lui Tristan.

Acestuia i-a fost foarte greu sa fie barbatul unei singure femei, asa ca nu a refuzat nicio ispita. Ii declara iubirea blondei prin toate mijloacele media, dar minunea a tinut 3 luni. Tristan voia sa pentreaca mai mult timp in compania acesteia, insa Bianca are o fetita de care trebuie sa se ocupe, are propriul atelier, dar si sedinte foto pentru contractele sale de imagine. Lipsa timpului l-a impins pe Tristan catre alte domnisoare, iar Bianca nu a putut accepta asa ceva.

Singura declaratie data de Bianca despre despartirea lor a fost extrem de scurta, exact cum ne-a obisnuit. Nu a dat foarte multe detalii: “Suntem despartiti, acesta este adevarul! Noi nu mai avem de multa vreme o relatie si nu mai impartim nici o situatie! Fiecare cu viata lui, nu ma mai intereseaza subiectul.”

Surse din anturajul Biancai Dragusanu au dezvaluit ca cearta dintre ei a fost una cu tipete si jigniri, in care cei doi au avut foarte multe lucruri sa isi reproseze: “Bianca Dragusanu s-a despartit urat de Tristan Tate! Totul s-a intamplat in urma cu doua saptamani, dupa o cearta puternica! Atunci, si-au reprosat fel si fel de lucruri, care nu pot fi uitate, de la nopti pierdute, femei dubioase si program haotic pana la lipsa de afectiune si interes asa cum si-ar fi dorit fiecare dintre ei! De aceea, au decis ca nu mai este cale de intoarcere in relatia lor si, pentru a evita discutii si mai puternice, mai bine, fiecare isi vede de drum.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here