Andra este una dintre cele mai bune voci feminine din Romania. Este o artista foarte frumoasa si foarte indragita in industria muzicala din tara noastra. Se pare ca frumusetea a mostenit-o de la mama sa, care nu este o prezenta vazuta des in lumina reflectoarelor.

Andra este casatorita cu un cunoscut prezentator TV, Catalin Maruta, are doi copii minunati, o cariera impresionanta si ia parte la 3 emisiuni de un real succes la postul de televiziune ProTv. Melodiile ei ajung imediat hitu-uri, are contracte de imagine cu multe brand-uri, filmeaza foarte multe reclame, deci se poate considera o femeie implinita din toate punctele de vedere.

Difuzarea preselectiilor de la “Vocea Romaniei” a inceput, iar acum cei patru antrenori se lupta pentru a-si face cele mai bune echipe. Cauta voci pe care simt ca le pot pune in valoare si ca isi vor atribui titlul de cel mai bun antrenor. Andra are experienta de la celalalte doua show-uri unde este tot in calitate de jurat si se lupta cu toate fortele pentru concurentii care o impresioneaza.

A fost si cazul unei concurente difuzate in editia precedenta. Andrei i-a placut enorm vocea sa si prima sa reactie a fost sa se ridice de pe scaun si sa apese butonul care ii permite sa se intoarca intr-un mod inedit: Cu posteriorul.

Cuplul format din Andra si Catalin Maruta este unul dintre cele mai frumoase si puternice din showbiz-ul romanesc, pana in prezent, ei nu au fost implicati in niciun scandal. Au foarte multi prieteni in aceasta bransa, multora le-au fost nasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here