Oana Roman este cunoscuta pentru parerile sale directe! Aceasta spune mereu ceea ce gandeste, iar referendumul organizat pentru modificarea Constitutie nu face exceptie.

Oana Romana este extrem de asumata in ceea ce vorbeste si mereu isi sustine cu argumente ceea ce afirma. Plenul Senatului a aprobat de curand proiectul legislativ conform caruia trebuie redefinita “familia” in Constitutia Romaniei. Modificarea pe care vrea sa o aduca Guvernul este legata de sintagma “Uniunea dintre soti” in “uniunea dintre un barbat si o femeie”, interzicand, prin lege, casatoria intre persoanele de acelasi sex.

Acest subiect este extrem de controversat in ultima perioada, iar parerile sunt impartite pro si contra. Multe persoane si-au anuntat intentia de a boicota referendumul prin neprezentare. Isi justifica decizia prin drepturile si libertatile fundamentale ale unui cetatean.

Oana Roman nu a stat departe de subiect si a avut o reactie radicala cu privire la banii care se vor cheltui cu un lucru considerat de ea “inutil”: “Se organizeaza un referendum inutil si imbecil, care am inteles ca are costuri de cateva zeci de milioane de euro! Eu intreb si mi-as dori un raspuns clar si concret: cu banii astia am putea construi un spital nou? Sau cate spitale am construi cu banii astia? Sau banii astia ar ajuta sa punem curent si canalizare in sutele de sate unde oamenii traiesc ca acum 200 de ani? Eu i-as invita pe domnii astia care au initiat si votat imbecilitatea asta de referendum sa vina sa stea o zi, 24 de ore, in casele fara curent si fara canalizare unde traiesc 10 oameni intr-o camera si copiii isi fac temele la lumanare! Sa vina sa vada cum e pe bune. Si dupa aia sa-si piarda vremea si banii nostri pe aberatii de referendumuri despre probleme care nu exista. La balamuc cu voi!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here