Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit si au incercat sa faca acest lucru intr-o maniera discreta. Insa fosta prezentatoare TV s-a afisat a doua zi cu un barbat mult mai potent financiar decat fostul sau partener, iar acest lucru i-a adus o serie reactii negative din partea oamenilor. Dupa 3 luni de iubire intensa, presara cu multe scandaluri, dar si planuri de nunta, cei doi s-au despartit. Se pare ca vina i-a apartinut lui Tristan.

Tristan Tate a devenit cunoscut in Romania datorita relatiei pe care a avut-o cu Bianca Dragusanu. Acestuia i-a fost foarte greu sa fie barbatul unei singure femei, asa ca nu a refuzat nicio ispita. Ii declara iubirea blondei prin toate mijloacele media, dar minunea a tinut 3 luni. Tristan voia sa pentreaca mai mult timp in compania acesteia, insa Bianca are o fetita de care trebuie sa se ocupe, are propriul atelier, dar si sedinte foto pentru contractele sale de imagine. Lipsa timpului l-a impins pe Tristan catre alte domnisoare, iar Bianca nu a putut accepta asa ceva.

Singura declaratie data de Bianca in urma cu cateva zile despre despartirea lor a fost extrem de scurta, exact cum ne-a obisnuit: “Suntem despartiti, acesta este adevarul! Noi nu mai avem de multa vreme o relatie si nu mai impartim nici o situatie! Fiecare cu viata lui, nu ma mai intereseaza subiectul.”

Faptul ca cearta aprinsa dintre ei a avut loc intr-un restaurant si au fost mai multi martori, iar detaliile au ajuns in presa, au facut-o si pe Bianca sa reactioneze:

“Da, la un restaurant ne-am despartit, asa e. Inainte sa ne despartim, am avut discutii, pentru mine era premeditata asta cu despartirea, la modul… nu a fost prima oara. Am avut discutii. Tot i-am zis ca nu ma regasesc, nu ma recunosc, nu ma face fericita, nu imi mai place. De atunci ne-am promis ca o sa fim civilizati si nu o sa mai vorbim unul de altul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here