Feli este o cantareata foarte indragite in Romania si are mii de fani. Este o persoana foarte rezervata in privinta vietii sale personale, iar iubitul ei nu si-a facut aparitia la niciun eveniment impreuna cu ea. Aceasta nu are nicio poza cu el pe retelele de socializare si pune acest lucru pe seama faptului ca el nu isi doreste sa fie in atentia presei. 

Este extrem de discreta in ceea ce priveste viata ei personala, nu apare foarte des la evenimente mondene. Culmea, si sotul ei este pe aceeasi lungime de unda cu ea: “Eu nu vreau sa tin treaba asta secret, e tatal copilului meu, el nu vrea sa fie in atentie. Noi cand ne-am cunoscut nu stia cine sunt, ne-am cunoscut la o nunta unde eu mergeam sa cant, iar el era invitat. El nu intelege lumea asta.”

Cantareata nu vrea sa il forteze sa apara cu ea la evenimente si nici sa fie in atentia presei. Abia daca face ea acest lucru. In plus, nu considera ca daca ai multe aparitii la evenimente iti si garanteaza succesul.

Pe perioada sarcinii s-a ingrasat 9 kilograme, dar nici nu simte ca este gravida. A avut o sarcina foarte usoara si i-a permis sa lucreze in toata aceasta perioada. Insa a avut foarte multe toane si iesiri nervoase, iar iubitul ei a clacat de cateva ori: “N-am avut o sarcina grea, eu am fost dramatica. Cred ca iubitul meu a vrut sa plece de acasa de patru-cinci ori minim.”

Cei doi au avut o disputa si pe seama numelui pe care il vor alege pentru viitoarea fetita: “El nu a rezonat cu numele de Luna si mi-a zis ca Luna e nume de caine. Am zis ca nu pot sa fiu egoista si am ales inca un nume.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here