Andreea Marin a ramas in inimile telespectatorilor inca de cand prezenta emisiunea “Surprize, surprize”. Aducea foarte multa bucurie in sufletele oamenilor. Nici acum nu s-a oprit din actiunile caritabile si este mereu implicate in astfel de evenimente. 

A avut parte de o vacanta alaturi de actualul sau iubit, fiica sa, Violeta, dar a fost insotita si de sora sa. S-au distrat foarte mult si s-au relaxat, dupa cum a declarat, iar cei mici s-au bucurat de vremea frumoasa si de apa calda. Si-au facut bagajele si au plecat si in Verona cateva zile. Zana a profitat ca Violeta inca nu incepuse scoala.

Relatia pe care o are in momentul de fata ii aduce zambetul pe buze, aceasta radieaza la fiecare aparitie pe care o are, cu toate ca cei doi au o relatie la distanta momentan. Andreea Marin este increzatoare ca aceasta distanta nu va mai fi pentru mult timp si ca se vor muta impreuna in curand.

Aceasta nu exclude nici varianta de a mai face inca un copil, insa lasa totul in grija lui Dumnezeu: “Ne e bine acum si asta e tot. Daca Dumnezeu vrea sa mai fac un copil, asa se va intampla. Imi sta in fire sa gandesc pozitiv.”

Singura grija a Andreei Marin in aceste zile este faptul ca trebuie sa se supuna unei interventii chirurgicale. Momentan nu a vrut sa spuna despre ce problma este vorba, doar ca a ales sa faca aceasta interventie la un spital din Romania, unde a gasit un medic extraordinar: “Abia am descoperit doctorul. Am vrut sa fac operatia la noi acasa. Nu este ceva grav, abia saptamana viitoare voi putea povesti. Atata vreme cat nu stiu rezolutia doctorului va spun saptamana viitoare. Nu ma plang oricum ar fi viata.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here