Andreea Marin a ramas in inimile telespectatorilor inca de cand prezenta emisiunea “Surprize, surprize”. Aducea foarte multa bucurie in sufletele oamenilor. Nici acum nu s-a oprit din actiunile caritabile si este mereu implicate in astfel de evenimente. 

Andreea Marin isi iubeste foarte mult familia si incearca sa petreaca mai mult timp impreuna. Este prinsa in foarte multe proiecte si afacerile sale, copil si viata sa persoanala, dar a planuit o vacanta alaturi de sora sa mai mica.

Ca si destinatie de vacanta au ales Africa si Italia, iar de acolo s-au intors cu bateriile incarcate, pregatite din nou de munca. Invitata la o emisiune televizata, aceasta a dezvaluit ca s-a distrat pe cinste cu familia surorii sale, a fiicei sale, Violeta, dar si a iubitului. Fiind impreuna, cele doua au avut foarte multe activitati comune:

“Am fost in Africa, alaturi de familia mea, alaturi de omul drag sufletului meu, am avut 10 zile in care ne-am bucurat unii de ceilalti. Au fost si copiii, caci vara e vara acolo, in adevaratul sens al cuvantului. Balaceala a fost cuvantul de ordine. Am ales tinute colorate pentru ca am zis sa ma integrez bine. Fiind impreuna cu sora mea, noi cele doua gospodine, am gatit in fiecare zi pentru uriasi si pitici, 7 la rand. Am fost noi, familia noastra. Cand esti plecat departe de tara, iti e dor de bunatatile de acasa.”

Pe sora sa o cheama Cristina si seamana leit cu Andreea. Cele doua au o relatie extraordinara si se inteleg foarte bine. Nu pierd nicio ocazie de a se complimenta una pe cealalta.

Pentru Andreea, Cristina este o mama extraordinara si o femeie de cariera cum rar intalnesti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here