Bianca Dragusanu si Alex Bodi au avut o relatie de patru luni, care parea ca se va sfarsi la alatar pentru cei doi. Insa, avand in vedere ca amandoi sunt foarte orgoliosi, discutiile in contradictoriu si-au pus amprenta asupra relatiei lor, iar de Craciun s-au despartit, barbatul preferand compania fostei sale sotii, pe care a chemat-o in vacanta in care plecase cu Bianca.

Fostul iubit al prezentatoarei TV a reactionat si a transmis un mesaj pentru lamuri speculatiile din ultimele zile, conform carora Bianca ar trai o idila cu seful lui, Josip Heit.

Bianca Dragusanu a avut o relatie de scurta durata cu Alex Bodi, insa cei doi s-au despartit la doar cateva zile dupa Craciun. Dupa ce ei doi s-au separat, au aparut anumite zvonuri conform carora vedeta de televiziune ar avea o noua relatie cu un croat pe nume Josip Heit. Acesta este seful fostului iubit al Biancai Dragusanu, Alex Bodi. Cei doi lucreaza impreuna la firma Gold Standard Bank, detinuta de compania germana Karat Bars International GMBH, avand ca activitate de baza vanzarea de aur. Josip si Bianca Dragusanu s-au cunoscut in timpul vacantei pe care vedeta a petrecut-o in Dubai alaturi de Alex Bodi, in perioada in care ei doi erau impreuna.

Alex Bodi impreuna cu Joseip

Dupa aparitia zvonurilor ce presupuneau o idila intre Fosta iubita a lui Alex Bodi, Bianca Dragusanu si Josip Heit, seful lui, Alex a reactionat.

Intrebat pe retelele de socializare despre aceasta presupusa idila, Alex bodi a fost extrem de transant.

„Nu s-a cuplat nimeni, e un zvon lansat de cineva care nu are nimic de facut. Hai sa nu jignim si sa vorbim urat, ea poate face ce vrea cu viata ei, dar cu prietenul meu, niciodata” si „Josip nu ar face asa ceva nici daca incearca ea! A fost doar o provocare esuata”, au fost raspunsurile date de Alex Bodi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here