Sarcina Elenei Udrea a starnie o serie de controverse si teorii care mai de care mai fantasmagorice. Realitatea pe care o traieste blonda este diferita fata de ceea ce se speculeaza.

Una dintre teorii o vizeaza pe micuta Eva Maria, iar acest subiect l-a atins foarte tare pe tatal copilului. Se pare ca nici ecografiile cu micuta, nici pictorialul realizat de cei doi in Costa Rica, cand Elana Udrea era insarcinata, nici pozele aparute ulterior in presa nu i-au facut pe oameni sa creada ca acest copil este al ei.

La auzul acestor vesti, Adrian Alexandrov s-a enervat foarte tare. A dat declaratii foarte calm despre ceea ce s-a intamplat in momentul arestarii, dar cand a venit vorba despre micuta Eva Maria, atitudinea logodnicului Elenei Udrea s-a schimbat radical si a demontat orice conspiratie cu privire la fetita pe care o are cu partenera sa de viata.

In mediul online s-a lansat o poveste precum ca fetita celor doi este cumparata de la o localnica. Satul de speculatiile lansate pe baza relatiei sale cu Elena Udrea, acesta a rabufnit: “Nu am ce sa comentez. Sunt niste aberatii ordinare!”

Adrian Alexandrov a povestit si cum s-a intamplat scena arestarii iubitei sale in Costa Rica de catre ei patru agenti de la Interpol:

Noi eram la o scurta plimbare. Am fost opriti de patru agenţi (…) S-au prezentat si ne-au spus ca Elena trebuie sa-i insoteasca. Eram panicati ca nu ne asteptam la asa ceva, plus ca, fiind cu copilul pe strada, m-am gandit doar ce voi face cu fetita pentru ca ei deja o bagau pe Elena in masina.

Am incercat sa vorbesc cu ei in engleza si le-am explicat ca acest copil trebuie sa manance in jumatate de ora. Ne duceam spre casa ca trebuia sa o hraneasca. Mi-au spus ca imi vor lasa adresa si numarul de telefon al sefului lor, sa merg la tribunal, sa iau lapte. Din informatiile pe care le am, Alina Bica a cerut audienta la seful Interpol, cu cateva luni in urma. S-a dus la el, i-a spus ca daca are vreodata nevoie de ele sa le contacteze, sa se prezinte la fata locului, sa vada ce e de facut (…)

Nu stiu de ce au actionat asa plus ca atat Alina cat si Elena au statut de refugiat provizoriu. Atunci cand a ajuns la tribunal, le-a spus celor de la Interpol ca are un carnet provizoriu de refugiat la dosar. Ei au zis ca nu stiu de existenta acestui document. De ce cei din Romania nu au atasat acest document, cand au trimis dosarul catre Interpol? Pentru ca, ma gandesc eu, daca acestia ar fi vazut documentul care atesta statutul de refugiat poate le-ar fi chemat, ar fi stat de vorba si nu ar fi fost nevoie de aceasta actiune in strada.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here