Fiica Andreei Esca, Alexia, a luat decizia de a studia inafara tarii. A ales Univerity for the Creative Arts si va studia marketing, publicitate si relatii publice in domeniul modei. Iar pentru a fi posibil acest lucru, prezentatoarea va scoate o suma destul de mare din buzunar.

Fiica Andreei Esca este proaspat absolventa a liceului Francez din Bucuresti si a decis sa studieze in Marea Britanie marketing, publicitate si relatii publice, dupa cum ea a declarat: “Voi merge in Anglia, la UCA, University For the Creative Arts, unde voi studia marketing, publicitate si relatii publice in domeniul modei.”

Desi prezentatoarea a evitat mereu sa spuna despre ce suma trebuie sa plateasca pentru un an de scolarizare in Marea Britanie, a fost data de gol chiar de site-ul oficial al universitatii. Andreea Esca trebuie sa scoata din buzunar o mica avere pentru a-i face fiicei sale pe plac. Pe site-ul Universitatii de Arte Creative sunt afisate taxele pentru anul universitar 2018-2019. Conform acestora, un an de studiu costa aproximativ 15.000 de lire sterline, iar daca adauga cazarea, masa si transport, suma finala va fi de 30.000 de lire sterline pe an.

Alexia va fi nevoita sa mearga 3 ani la studii in Marea Britanie, ceea ce inseamna ca Andreea Esca ar trebui sa plateasca o suma de 90.000 de lire sterline. Iar daca va vrea sa faca si un an de master, acesta va adauga inca 20.000 de lire sterline. Mai exact 3 ani de studiu si masterul Alexiei o vor costa pe prezentatoare 125.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here