In urma cu mai bine de 2 luni, 10 Faimosi si 10 Razboinici au plecat catre Republica Dominicana pentru a se lupta pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro. Intre timp, au existat foarte multe schimbari. Concurentii au abandonat, au intrat altii in concurs, ambele echipe au acum antrenori doua persoane reprezentative din primul sezon.

Regulile pentru castigarea medaliilor de catre fete devine mult mai greu. Acestea vor munci mult mai mult pentru a-si asigura imunitatea si a nu fi eliminate. Pretul este ca acestea vor juca mai multe meciuri, pe trasee diferite si mult mai complexe. Cosmin cernat a facut anuntul inainte de inceperea probelor, iar acest lucru a creat neliniste in randul fetelor.

Din punctul sau de vedere, competitia devine mult mai atractiva incepand cu acest moment. Vor fi sferturi de fiala, semifinale si finala intre concurentii de la cele doua echipe, Razboinici si Faimosi, sustinuti de pe margine ca tre antrenorii lor.

“Iata cum arata noul joc pe medalii. Vorbim despre fete! O sa facem lucrurile cat pot eu de simplu: avem 7 fete care concureaza, vom avea tragere la sorti. Cea care scoate numarul 7 merge direct in semifinale.

Apoi se joaca 1 cu 2, 3 cu 4, 5 cu 6. Avem practic 3 meciuri in sferturile de finala. Cele 3 castigatoare li se alatura celei de-a patra fete si vom avea tabelul semifinalelor.

Doua meciuri, asadar. In aceasta faza a competitiei se joaca pe sistemul cel mai bun din 3 meciuri, ca in tenis, evident, castigatoarele merg in finala. Este noul sistem la jocul pe medalii, la feminin.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here