Cristi Borcea a fost eliberat, iar acum este decis sa recupereze tot timpul pierdut. Valentina Pelinel si Cristi traiesc o frumoasa poveste de dragoste, plina de peripetii, iar rodul iubirii lor este fiul lor, Milan. 

Toti prietenii din anturajul lui Cristi Borcea sustin ca acesta este foarte schimbat de cand are o relatie cu fostul fotomodel si ca isi doresc sa il vada asa tot timpul. Este plin de viata si se bucura din plin de orice moment. In ceea ce priveste relatia pe care o are cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea a sustinut ca aceasta este sufletul sau pereche. Cei doi au impreuna un fiu, Milan. Cand lucrurile pareau ca intra pe un fagas normal si ca problemele cu legea s-au terminat, dupa doar cateva luni de la eliberare, acesta a fost tinta procurorilor DIICOT.

S-au efectuat mai multe perchezitii dommiciliare, iar printre cei vizati a fost si Cristi Borcea. Toata actiunea vizeaza destructurarea unui grup infractional organizat specializat in evaziune fiscala si spalare de bani.

Prima reactie a nasului dinamovistului, Gigi Becali, a fost de a-i lua apararea: “Acuma face perchezitie, vede despre ce e vorba, pleaca, daca e, ii ia declaratie lui Cristi si gata! La mine, au fost de tip mafiot. La mine au venit la 6 dimineata, ca la un criminal, doar asa, ca sa sperie. (…) Atunci, m-am speriat foarte tare. (…) El puscarie a facut sase ani si patru luni. Daca a facut asa, orice ce s-ar intampla acum… ii contopeste pedeapsa. Cauta probabil niste acte! Casa-i mare si cauta niste acte, dovada a evaziunii fiscale. (…) Am inteles ca nu e vina lui. Acum cauta sa vada daca si el are vreo vina sau daca si el avea vreo legatura cu ei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here