Prezentatoarea stirilor de la Antena 1 nu mai are nevoie de nicio prezentare! Este foarte cunoscuta si apreciata pentru munca si implicarea sa! Ea arata ca o pustoaica de 20 de ani, desi buletinul o contrazice!

Prezentatoarea, in varsta de 43 de ani, marturiseste ca face sport zilnic si mananca moderat, fara a se abtine, dar niciodata nu face exces. Inca un secret, dupa cum sustine Andreea Berecleanu, este fericirea sufleteasca. Faptu ca are o viata de care este multumita, ii da foarte multa forta si incredere in ea. Iar rezultatele se vad si la exterior.

Prezentatoarea de la Antena 1 recunoaste ca apeleaza la mici trucuri pentru a-si mentine frumusetea. Este constienta ca trecerea timpului nu iarta pe nimeni: “Este un ritual firesc de ingrijire pe care, cu siguranta il au multe romance – cremele de ingrijire, tratamente nonivazive… Deocamdata. Cred ca la 40 de ani este suficient. Prospetimea de la 20 n-o putem avea la 40, dar ne bucuram de ce avem acum.”

Pentru corpul parca tras prin inel, aceasta recunoaste ca de cand a avut probleme cu spatele, s-a apucat serios de sport si nu trece nici macar o zi fara sa faca exercitii: “Probabil ca silueta este meritul meu, fiindca mananc rezonabil, nu mananc foarte mult. Am grija ce mananc, dar asta nu inseamna ca elimin dulciurile sau zaharul, sau painea, nu, dar incerc sa mananc putin din fiecare. Fac sport acasa, zece minute seara sau dimineata, mai fac sport in aer liber, ocazional, si probabil ca, in ceea ce priveste fata, este meritul parintilor mei, in mare masura.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here