Andreea Marin a ramas in inimile telespectatorilor inca de cand prezenta emisiunea “Surprize, surprize”. Aducea foarte multa bucurie in sufletele oamenilor si continua sa o faca fara a mai mediatiza cazurile in care se implica. Ia mereu parte la evenimente caritabile si nu vrea sa se opreasca niciodata din acest lucru.

A avut parte de o vacanta de exceptie alaturi de actualul sau iubit, fiica sa, Violeta, dar a fost insotita si de sora sa. S-au distrat foarte mult si s-au relaxat, dupa cum a declarat, iar cei mici s-au bucurat de vremea frumoasa si de apa calda. Si-au facut bagajele si au plecat si in Verona cateva zile. “Zana” a profitat ca Violeta inca nu incepuse scoala.

Iar acum, lucrurile au intrat pe fagas normal. Relatia pe care o are in momentul de fata ii aduce zambetul pe buze, aceasta radieaza la fiecare aparitie pe care o are, cu toate ca cei doi au o relatie la distanta momentan. Andreea Marin este increzatoare ca aceasta distanta nu va mai fi pentru mult timp si ca se vor muta impreuna in curand.

De curand, a fost vizitata de actualul iubit la Bucuresti si si-au petrecut timpul in compania Violetei, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica Junior.

  Nu exclude nici varianta de a mai face inca un copil, dar lasa totul in grija lui Dumnezeu: “Ne e bine acum si asta e tot. Daca Dumnezeu vrea sa mai fac un copil, asa se va intampla. Imi sta in fire sa gandesc pozitiv.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here