Simona Halep este numarul 1 mondial in clasamentul WTA! Aceasta a revenit in Romania dupa ce a luat decizia de a abandona meciul cu Ons Jabeur. A acuzat dureri de spate foarte puternice, care nu i-au permis sa isi duca la bun sfarsit meciul. Acum, a plecat la Moscova, dorindu-si foarte mult sa ia parte la turneu. Dar vestile nu sunt bune.

Imediat dupa ce a ajuns in Romania, si-a facut programare la medicul de specialitate si a facut un RMN. Rezultatul nu a fost unul tocmai bun pentru ea, din pacate. Desi medicul i-a dat si varianta de a nu se opera, dar sa stea sa efectueze recuperarea, aceasta nu a putut sta departe de terenul de tenis.

Imediat dupa ce a aflat rezultatul a declarat: “Ma simt destul de OK. Bineinteles ca am fost ingrijorata, dar am facut acel RMN si acum stiu foarte bine ce am. Am mai avut probleme de acest gen in trecut, dar acum e un pic mai mult. Voi face recuperare, tratament si fizioterapie, nimic altceva. Voi mai sta in pauza inca o saptamana, adica fara sa joc tenis. Iar dupa aceea o sa o iau usor-usor si sa vad cum stau.”

Simona Halep a efectuat deplasarea la Moscova, iar primul sau antrenament l-a desfasurat fara prea multe probleme. Azi de dimineata, in schimb, nu a reusit sa mai ajunga la antrenament din cauza durerilor si a hotarat sa se retraga:

“Mi-am dorit cu adevarat sa joc aici, la Moscova, dar, din pacate, am in continuare dureri la spate si nu vreau sa-mi asum riscuri care nu sunt necesare. E dezamagitor sa ma retrag, dar stiu ca e important sa pun sanatatea mea pe primul plan. Sper ca turneul sa aiba un mare succes.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here