Simona Halep este in numarul 1 mondial in clasamentul WTA! A avut probleme medicale in ultima perioada, iar acum urmeaza o perioada de recuperare pentru ea. Nu a putut sa fie prezenta la doua turnee foarte importante, iar acum are parte de o alta veste trista – Darren Cahill a anuntat-o ca renunta sa o mai antreneze.

Vestea a venit pe neasteptate pentru lumea tenisului. Simona Halep trebuie sa se gandeasca repede la un alt antrenor. Se pare ca motivele care l-au determinat pe Darren sa ia aceasta decizie au fost legate de faptul ca sta prea mult timp plecat si nu este prezent in cele mai importate momente din viata familiei sale. Este casatorit de un sfert de secol cu Victoria si au impreuna doi copii.

Anuntul a fost facut chiar de antrenor: “Dupa o lunga perioada de gandire si discutii, si multi ani cu peste 30 de saptamani pe drumuri, departe de familie, am decis sa iau o pauza de 12 luni de la antrenorat pentru a fi acasa si a fi alaturi de copii în etape importante ale vietii lor, in ultimul an de liceu, pregatire pentru sport si facultate, care consuma mult timp.”

Simona Halep are grave probleme de sanatate care o tin departe de terenul de tenis. Aceasta s-a intors de urgenta in tara dupa ce nu a putut continua meciul de la importantul tureu si a efectuat toate investigatiile neceasre. Imediat dupa ce a aflat rezultatul, a declarat: “Ma simt destul de OK. Bineinteles ca am fost ingrijorata, dar am facut acel RMN si acum stiu foarte bine ce am. Am mai avut probleme de acest gen in trecut, dar acum e un pic mai mult. Voi face recuperare, tratament si fizioterapie, nimic altceva.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here