Hannelore a devenit celebra in urma participarii la cunoscuta emisiune “Insula Iubirii”. Concurentii merg pentru a-si testa iubirea, dar de multe ori ies la iveala detalii pe care le-ar dori uitate! Pentru ca nu iau acest lucru in calcul si vor sa afiseze o alta imagine la televizor, concurentii sunt “taxati” de public!

A participat la acest show de televiziune pozand intr-o fata cu capul pe umeri, pe care nu o intereseaza celebritatea, insa realitatea este alta. A vrut sa se faca remarcata inca de la varsta de 16 ani, pozand fara inhibitii pentru ziarul “Libertatea” la rubrica “Fata de la pagina 5”. Foarte relaxata in prezenta aparatului de fotografiat, aceasta a pozat in pozitiile care o puneau in evidenta, neinteresand-o ca o vede o tara intraga si este doar o adolescenta.

Era greu de crezut ca femeia cuminte care vrea sa para acum, aspira de mult timp la celebritate. Dualitatea sa a fost vazut inca din primele editii ale emisiunii “Insula Iubirii”, cand vorbea foarte urat despre familia actualului sau sot. Nici el nu a scapat din a fo caracterizat drept “intretinut”, aceasta dand foarte multe detalii despre acest aspect. A subliniat de nenumarate ori ca nu este in stare nici macar sa completeze corect o cerere si ca ea este cea care aduce banii in casa.

Pe parcursul emisiunii a flirtat in mod evident cu Andy, iar cand si-a dat seama ca lucrurile au mers prea departe si deja ii cunoaste toata lumea adevaratul caracter, a inceput sa se victimizeze, nestiind ca toate discutiile ei cu echipa de productie au fost inregistrate. Bogdan, insa, a trecut peste faptul ca iubita lui s-a indragostit de altcineva pe parcursul sederii in Thailanda si a luat-o de nevasta cand s-au intors in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here