Majoritatea gospodariilor se confrunta cu problema spatiului ce ramane intre perete si cada in baie. De la acesta pot sa porneasca o multime de probleme precum: scurgeri de apa, mucegai, miros neplacut de umezeala si vecini nemultumiti ca au fost inundati. Iata in continuare cateva sfaturi care va vor ajuta sa izolati corect acest spatiu si sa scapati de neplacerile cauzate.

Siliconu ermetizant: Siliconul este util pentru spatiile inguste. Inainte de aplicare curatati si uscati spatiul, iar mai apoi aerisiti bine camera pentru a scapa de substantele toxice ce se imprastie in timpul aplicarii. Puteti folosi o banda adeziva penru constructii pentru a trasa liniile cat mai drepte.

Chit pentru izolatii: Este cel mai accesibil mod pentru spatiile medii. In plus, acest chit are in compozitia sa si compusi ce neutralizeaza mucegaiul. Suprafata trebuie de asemenea curarata si uscata dupa scoaterea in prealabil a benzii de protectie. Daca considerati ca lipiciul din fabrica nu este indeajuns, puteti aplica adeziv suplimentar.

Etansatoare ceramice: Este considerata cea mai estetica varianta, deoarece trebuie doar sa montati un lipici special pentru faianta. eforturile insa sunt mult mai mari decat .la celalalte variante.

Ciment: In general acesta se foloseste pentru spatiile mult mai mari. Suprafata se curata si se monteaza un suport special pentru a evita caderea cimentului. Dupa ce spatiul necesar s-a inmuiat si s-a uscat bine se adauga cimentul si se acopera cu glet si faianta pentru a arata estetic.

Spuma poliuretanica: Este cea mai simpla metoda de izolare. Tot ce trebuie sa faceti este ca dupa ce ati curatat zona sa aplicati spuma in spatiul dintre perete si cada. Lasati apoi sa se usuce bine. Lucrul cel mai important de care trebuie sa va asigurati este sa alegeti o spuma rezistenta la apa.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here