Una dintre despartirile care a zguduit showbiz-ul din Romania a fost cea dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav. Nu se astepta nimeni la o asemenea veste, mai ales ca de foarte putin timp au devenit parintii unei fetite minunate, iar relatia lor parea mai inchegata ca niciodata.

Stirea despre despartirea lor a tinut mult timp primele pagini ale ziarelor, iar la momentul respectiv a existat o singura declaratie a fostei prezentatoare Tv in care explica motivele pentru care au luat aceasta decizie. Insa, la nici macar o zi de la anuntarea despartirii celor doi, Bianca a aparut in compania noului sau iubit, Tristan, un tanar sportiv, mult mai potent financiar decat fostul sau partener.

Iar daca de Bianca Dragusanu ramane legat printr-un copil, se pare ca trecutul il urmareste mereu – nu scapa nici de fosta sa iubita, Anda Adam. Cu care s-a aflat in proces pana de curand. Motivul? Casa in care locuia cantareata! Aceasta era pe numele lui Victor Slav, desi ea era cea care platea ratele la banca.

In urma cu mai multi ani, Victor Slav a facut un credit ipotecar in valoare de 170.000 de euro pentru a-si achizitiona o casa impreuna cu Anda Adam. Au urmat sirul certurilor dintre cei doi, infidelitatea constanta a Andei Adam, urmand ca, intr-un final, Victor sa isi vada de viata lui si sa inceapa o relatie cu Bianca Dragusanu.

Cand s-au despartit, blonda a ramas in apartamentul conjugal, casa ramanand in contionuare pe numele lui Victor Slav. Au urmat ani de zile de procese pana cand prezentatorul a reusit sa isi faca dreptate. In anul 2015 a solicitat bancii anularea unor clauze din contract care permiteau marirea dobanzii. Iar in urma cu 4 luni acesta a avut castig de cauza si, in plus, banca a fost nevoita sa ii returneze titularului suma de 35.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here