O zi foarte fericita pentru blonda de la Turism! Elena Udrea a traversat o perioada foarte grea, fiind despartita de fiica sa, iar acum a fost eliberata! Isi va petrecere sarbatorile de iarna alaturi de familia sa, ba chiar isi doreste sa se intoarca in Romania cat mai repede!

Elena Udrea si Adrian Alexandrov au devenit parinti in luna septembrie si au dat aceasta veste prin intermediul retelelor de socializare. Blonda de la Turism a declarat la acel moment ca este cel mai fericit moment din viata ei si nimic nu se poate compara cu fericirea pe care o simte atunci cand isi tine fetita in brate.

Barbatul a declarat ca nu poate descrie in cuvinte bucuria pe care o simte de cand a devenit tata si este prea emotionat sa mai poata da declaratii. El se afla in Romania atunci cand Elena a nascut, cautand primul zbor catre Costa Rica sa isi stranga fetita la piept.

Din pacate, bucuria lor nu a durat mult, avand in vedere problemele pe care le-a avut Elena Udrea cu autoritatile. Adrian a ramas sa aiba grija de fiica lor si s-a descurcat cu brio, dar si-a dorit ca iubita sa se intoarca mai repede acasa, pentru ca micuta ii simtea lipsea.

Vestea primita azi l-a facut pe Adrian sa sara in sus de fericire, mai ales ca isi vor petrecere sarbatorile impreuna. Vestea a dat-o pe retelele de socializare, incarcand o fotografie cu fetita lor si urmatorul mesaj: “S-a dispus astazi eliberarea ei. Mos Craciun pentru noi a venit mai devreme, iar Elena poate in sfarsit sa isi petreaca sarbatorile in libertate, alaturi de fetita ei. Sarbatori Fericite tuturor”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here