Adela Popescu si Radu Valcan au deveneit in urma cu doua saptamani parinti pentru a doua oara! Fericita veste ca prezentatoarea TV este insarcinata au dat-o chiar de ziua baietelului lor mai mare, Alexandru!

Blonda a nascut un baietel de nota 10, perfect sanatos, pe data de 9 decembrie. Nu a dorit sa apeleze la cezariana, desi a declarat ulterior ca nu i-a fost tocmai usor. Se pare ca cel mic seamana foarte bine cu bunica lui Radu, din spusele prezentatoarei. Isi doreste enorm ca cel mic sa ramana cu culoarea ochilor albastru, insa va afla acest lucru abia dupa cateva luni.

Alexandru, baiatul lor mai mare abia astepta sa vina fratiorul sau pe lume si sa aiba un partener de joaca. Chiar la prima vizita pe care i-a facut, a venit cu un cadou pentru cel mic.

Cel mai greu pentru Radu si Adela a fost sa se hotarasca in privinta numelui celui de-al doilea copil al lor: “dupa discutii indelungate.. numele fiului nostru este Andrei. Eu nu aveam un nume preferat, Radu nu avea un nume preferat.

Am zis sa fie ceva sa se potriveasca cu Alexandru. M-am gandit si la chestia asta. Eu termenul il aveam intre Sfantul Andrei si Sfantul Nicolae si m-am gandit ca decat sa-i zic Nicu, mai bine Andrei. Am zis ca mai bine sa i se spuna „Ardei”, decat „Moș Nicolae”, a povestit Adela amuzata.

Din fericire, prezentatoarea are experienta in ceea ce priveste cresterea unui nou-nascut si se considera norocoasa, pentru ca Andrei plange doar daca ii este foame, momentan!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here