Florin Busuioc este cel mai cunoscut prezentator meteo din Romania, insa nu aceasta este profesia lui de baza, el fiind si actor. Drumurile lungi in tara pe care le are cu diferite spectacole de teatru si faptul ca nici nu se crapa bine de ziua, iar el trebuie sa fie la sediul ProTV pentru a prezenta prognozele meteo emise de ANM si-au pus amprenta asupra starii de sanatate.

A traversat o perioada foarte grea, insa, dupa externare, acesta a acceptat propunerea de a merge la colegul sau, Catalin Maruta, in emisiune. La provocarea prezenatorului de a vedea daca mai este la curent cu avertizarile emise de catre meteorologi, acesta si-a bucurat fanii, in stilul sau propriu, spunand o gluma, dar facand si un scurt rezumat al zilei de sambata, 22 decembrie.

Astfel, el a explicat in zonele joase vremea se va incalzi simtitor, iar in ziua de Craciun va fi extrem de placut afara. In schimb, in zonele de munte si partea de nord a tarii temperaturile vor scadea simtitor, fiind mult mai mici decat media anuala pentru aceasta perioada.

Florin Busuioc a vorbit si despre starea sa de sanatate si ca isi doreste foarte mult sa se intoarca pe micile ecrane. Si-a dorit sa le multumeasca tuturor pentru gandurile bune si si-a dat seama ca este un om extrem de iubit, ceea ce ii da forta sa se recupeze mult mai repede si sa fie prezent in fiecare zi in casele oamenilor prin rubrica meteo pe care o prezinta.

Acesta a vorbit si despre problemele de sanatate intampinate in ultima perioada: “Nici nu vreau sa-mi aduc aminte, sincer. Daca a fost sa fie așa, asa a trebuit sa se intample. Neti mi-a spus ca a avut mare incredere ca stia cat trag si cat pot sa duc: <N-am avut nicio spaima majora, pentru ca stiam ca o sa-ti revi!> Nu am ramas cu nicio sechela aici. Puteam sa am probleme, sa am sechele din cauza lipsei de oxigen. Uite ca nu s-a intamplat! Daca s-ar fi intamplat acasa… nu stiu care era finalul. Tot ce imi doresc este ma intorc cat mai curand pe micile ecrane.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here