Michelle Obama este sotia fostului presedinte al Statelor Unite ale Americii si se pricepe de minune sa atraga atentia asupra sa, ca si pana acum. Este in plin turneu de prezentare a cartii sale, care este un bestseller veritabil, intitulata “Becoming”, care descrie cu lux de amanunte viata sa.

In cartea pe care a ales sa o scrie si sa o impartaseasca apoi cu toti cei care sunt interesati de viata ei, aceasta isi expune toate momentele neplacute din viata ei, dar si pe cele mai fericite. Chiar si la doi ani de cand a parasit Casa Alba, aceasta a ramas inca in atentia publicului, fiind un persoanj extrem de interesant si urmarit.

Atat timp cat a fost Prima Doamna a Americii, aceasta a avut o vestimentatie foarte sobra, dar in acelasi timp eleganta si in tendinte. Dar de cand aceasta titulatura i-a revenit actualei sotii a lui Donald Trump, Michelle s-a hotarat sa adopte un stil vestimentar mult mai interesant si indraznet.

Este vizibil faptul ca este consiliata de unii dintre cei mai buni stiliti din domeniu, pentru ca nu da niciodata gres, insa nivelul la care este ii permite acest lux.

In plin turneu de promovare a cartii sale, aceasta a fost invitata cunoscutei actrite Sarah Jessica Parker la Barclays Center din Brooklyn, in fata unei sali pline cu oameni care isi doreau sa o asculte.

A luat ochii tuturor persoanelor din sala, dar a facut senzatie si pe internet datorita tinutei extravagante pe care a ales-o: o rochie galbena si o pereche de cizme aurii de la celebra casa de moda Balenciaga in valoare de 4.000 de dolari.

Vestimentatia aleasa de Michelle a starnit un val de felicitari la adresa combinatiei pe care a ales-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here