Lucian Bute este unul dintre cei mai indragiti pugilisti din Romania! Este fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie si are in palmares 30 de victorii din 32 de meciuri disputate, dintre care 24 au fost castigate prin KO.

In 2007, Lucian Bute a devenit campion mondial versiunea IBF, dupa ce si-a adjudecat victoria in meciul cu columbianul Alejandro Berrio prin Knock Out. A fost cea mai importanta reusita a sa pe care a dedicat-o, in primul rand, mamei sale, apoi a multumit Romaniei pentru intreaga sustinere!

Este casatorit cu sotia sa, Elena, inca din anul 2013. Au decis sa faca acest pas dupa 8 ani de relatie, iar locatia aleasa a fost terasa Castelului Cantacuzino din Busteni. Decizia pe care a luat-o in urma cu cinci ani o considera “cea mai frumoasa centura din viata sa.” A fost una dintre cele mai importante zile pentru el, vazandu-se si prin faptul ca acesta a fost foarte emotionat pe parcursul ceremoniei, nelipsind lacrimile.

Lucian si Elena Bute mai au impreuna o fetita, Ema Anabella, care a implinit un an in luna martie a acestui an. Pentru ca si-a mai dorit enorm inca un copil, iar diferenta dintre frati sa nu fie foarte mare, cei doi au devenit in urma cu o zi fericitii parinti si ai unui baietel.

Anuntul venirii pe lume a celui de-al doilea copil al cuplului a fost facut de catre Lucian Bute, pe contul sau de pe retelele de socializare. Bebelusul a primit nota 10 din partea medicilor si a avut la nastere greutatea 4,51 kg.

Fotografia cu cel mai nou membru al familiei a strans mii de like-uri si comentarii, fanii pugilistului facandu-i cele mai calde urari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here