Betty Stoian nu a avut o copilarie tocmai fericita, fiind nevoita sa creasca fara mama sa. Din fericire pentru ea, are o relatie cu Catalin Visanescu, care i-a devenit si sot, iar pe soacra sa o considera a doua sa mama, cea care se intereseaza incontinuu de ea si o ajuta cat de mult poate.

Betty o aprecieaza enorm pe soacra sa, ea fiind si persoana la care apeleaza atunci cand are nevoie de sfaturi pentru a-si creste baietelul si persoana pe care o considera ca mama sa. Insa niciodata nu o va uita pe Fanica, singura sotie a lui Florin Salam si mama a doi copii: Betty si Dany.

Bruneta avea doar 8 ani atunci cand si-a pierdut mama si a fost nevoita sa aiba grija si de fratele sa, cica tatl lor era mai mereu plecat la evenimente, desi a incercat din rasputeri sa stea cu ei acasa cat mai mult timp si s-a asigurat ca din punct de vedere financiar nu le va lipsi nimic niciodata.

Pentru a fi sigura ca mama ei o va insoti mereu, aceasta a luat decizia de a-si face un tatuaj cu chipul sau. Foarte fericita de rezultat, aceasta a impartasit fotografia cu prietenii sai virtuali, insotita de urmatorul mesaj: “Mama, sentiment inestimabil!”

“Imi doream de 2 ani sa-mi fac tatuaj, dar nu aveam voie, pentru ca nu aveam 18 ani. Nu ma lasau cei care tatueaza. Tatuajul asta nu inseamna nimic, doar sa stiu eu ca o vad aici, tot timpul, dar nu acopera golul ala…
Am mai mult tatuaje de facut. Vreau sa-mi mai fac un citat legat de mama mea si inca ceva ce ma reprezinta pe mine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here