Andy a avut parte de o surpriza neplacuta la emisiunea difuzata de postul de televiziune Kanal D. Barbatul a avut o reactie necontrolata pe holurile platoului de filmare, iar Roxana a povestit totul in emisiune. A urmat un schimb dur de replici, iar Roxana a ramas cu o vanataie pe mana.

Andy si Roxana s-au despartit dupa dezvaluirile Siminei, cand a venit cu probe ca barbatul este inselat de iubita sa. Cei doi nu au avut niciodata sentimente puternice unul pentru celalalt, iar cand Andy a inceput sa isi jigneasca fosta iubita, ea a vrut sa ii dea o lectie si s-a sarutat cu grecul Alexander, dorind sa il faca de ras pe fostul sau iubit.

A urmat un schimb dur de replici intre cei doi si au intrerupt orice forma de comunicare, mai ales ca Andy a fost eliminat din emisiune. Fiind votat de fanii emisiunii sa se intoarca in casa “Puterea dragostei”, acesta s-a intors in Istanbul, acolo unde au loc filmarile.

Cum era de asteptat, intre cei doi a izbucnit un mic conflictic inca de la aparitia barbatului in casa, insa atunci cand s-au intalnit pe holurile platoului de filmare, cei doi au avut o divergenta care a degenerat.

Fiind camere de luat vederi peste tot, Andreea Mantea a luat decizia impreuna cu producatorii si i-a comunicat-o lui Andy:

“Nu esti concurent cu drepturi depline, deci nu iti pot spune ca esti descalificat. Imi pare rau, ai pierdut sansa de a deveni concurent. Din pacate, te vei intoarce in Romania. Noi nu incurajam violenta. Daca vrei si daca vrea si Roxana, iti poate arata si Roxana vanataia.”

Andy nu a vrut sa mai auda de Roxana rezumandu-se la faptul ca isi asuma faptele: “Nu vreau sa vad, imi asum.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here