Unul dintre cele mai discrete si solide cupluri din showbizul romanesc a decis ca este momentul sa o ia pe drumuri separate. Se pare ca despartirea nu a fost tocmai una amicala.

Nimic nu prevestea o asemenea veste din partea celor doi, care pareau unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul romanesc. S-au cunoscut in anul 2004 pe platourile de filmare ale productiei romanesti “Numai iubirea”, iar de atunci au ramas impreuna.

Cei doi s-au casatorit trei ani mai tarziu, apoi a aparut pe lume rodul iubirii lor, Ruxandra Ioana. Au format un cuplu extrem de discret si nimic nu parea ca le va strica aceasta relatie.

Vecinii celor doi au dezvaluit ca in ultimele luni aveau certuri foarte puternice, fiind nevoie si de interventia oamenilor legii pentru aplanarea scandalurilor. Mai mult, Alexandru Papadopol a plecat de acasa de cateva luni bune.

Cea care a confirmat despartirea a fost actrita, intr-un articol pe blogul ei, fara insa a da prea multe detalii:

“Cumva, desi eram un om destul de recunoscator, a trebuit sa primesc o lectie destul de dura, ca sa invat sa ma bucur de lucrurile marunte. Cumva e clar ca am gresit si la forma, si la fond, insa e frustrant ca inca nu stii ce trebuia sa faci (nu ca asta mai conteaza), pe ce drum sa o apuci acum.

Si atunci, in aceasta lume noua, nesigura, o iei incet, cu pasi marunti si incepi sa te bucuri de lucrurile marunte. Incepi sa te bucuri ca ai dormit fara intrerupere 6 ore, ca ai reusit sa iesi din casa si sa zambesti fara sa te prefaci, ca Frica, azi, parca nu ti-a mai dat tarcoale.”

Aceasta a afisat un zambet imens la primul eveniment monden la care a luat parte dupa confirmarea divortului, insa participantii au dezvaluit ca actrita a fost abatuta atunci cand nu era in fata camerelor de filmat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here