După finala emisiunii “Insula iubirii” din 2024, Cristina a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre relația sa cu Andrei Rotaru. Cei doi au fost căsătoriți timp de 10 ani și au divorțat, dar frumoasa șatenă i-a mai acordat o șansă fostului soț. În timp, însă, cei doi și-au dat seama că povestea lor de iubire nu mai poate continua, așa că au hotărât să pună punct.

Cristina Rotaru, dezvăluiri neașteptate după finala ”Insula Iubirii”

Cristina și Andrei Rotaru au fost un cuplu intens urmărit de fanii emisiunii “Insula iubirii”. Deși au divorțat pe 8 aprilie 2024, surpriza a venit când telespectatorii au văzut că s-au împăcat la scurt timp după acest moment, eveniment relatat în cadrul show-ului.

Totuși, după încheierea emisiunii, șatena a dorit să clarifice situația printr-un live pe TikTok, unde a mărturisit că, deși a încercat să salveze relația, cei doi au decis să se despartă definitiv.

”Am trăit o experiență minunată, dar mă doare să recunosc că, deși Andrei e un om minunat, nu și-a propus să mă înșele, dar a simțit o conexiune acolo, pe insulă.

După ce s-au stins camerele, am încercat să rămânem prieteni, dar rana a fost prea adâncă”, a spus Cristina Rotaru în timpul transmisiunii sale live.

”Nu mă voi asocia niciodată cu numele lui”

Cristina a explicat că, deși a luat decizia de a-i mai da o șansă lui Andrei după divorț, acest lucru nu a condus la reconcilierea pe care o spera.

”Am petrecut încă două zile în Thailanda, dar nu a fost suficient. Ne-am întors acasă ca prieteni, am divorțat ca prieteni, dar astăzi nu mai putem fi împreună.

Am știut să închid fereastra atunci când a trebuit, iar acum o voi închide pentru a doua oară, dacă va fi pentru totdeauna, doar Dumnezeu știe.”, a spus ea.

Cristina a subliniat că nu regretă timpul petrecut alături de fostul ei soț, chiar dacă decizia de a încerca să reia relația nu a fost susținută de familie sau de prieteni.

”Vreau doar pace sufletească și să nu mai fiu judecată dacă mă vedeți în preajma lui. Nu mă voi asocia niciodată cu numele lui și cu al persoanei care a trăit lângă el.”, a precizat șatena.

Îi va mai acorda încă o şansă lui Andrei?

Fosta concurentă a menționat că acum este singură și că, deși nu a renunțat definitiv la ideea unei împăcări, astăzi nu poate ierta.

”Familia mea nu m-a susținut nicio clipă în decizia mea de a-l ierta pe Andrei, și nici eu nu mai sunt împăcată cu această idee. Doar o magie ne-ar putea aduce din nou împreună, dar astăzi nu văd această posibilitate.”, a spus Cristina Rotaru.

Șatena și-a încheiat mesajul cu un ton de incertitudine, lăsând ușa întredeschisă pentru viitor, dar accentuând că acum prioritatea sa este să se vindece și să se regăsească pe sine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here