Prezentatorul de la Kanal D, Madalin Ionescu, a fost casatorit cu Mihaela Coserariu, de care a divortat in luna martie 2011, dupa 14 ani de casatorie. In urma acestui mariaj au rezultat doi copii, Stefania (19 ani) si Filip (13 ani), ce au ramas in grija lui. Madalin are acum o cariera de succes si o familie implinita alaturi de actuala sotie, Cristina Sicanu, dar si cei doi copii din prima casatorie.

Fosta sotie a lui Madalin Ionescu inca isi mai face aparitia la diverse evenimente mondene. Aceasta si-a pastrat celasi look de mai bine de 14 ani. La multi ani dupa despartirea de prezentatorul TV femeia reuseste sa arate impecabil la orice aparitie publica.

Dupa despartirea de Madalin, Mihaela a preferat sa stea departe de viata publica. Nu a facut nimic notabil cu

 viata ei, insa nu duce lipsa de nimic. In prezent face PR pentru un club din Capitala si pentru cateva magazine mici de haine.

Un moment public pe care Mihaela l-a avut a fost in anul 2016. A fost prezenta la un eveniment monden unde, la invitatia magicianului Verdini, a urcat pe scena. Atunci a avut un mic moment artistic si o clipa de glorie, iesind in evidenta dupa mai multi ani in care a preferat sa nu se afiseze.

Mihaela nu s-a afisat public la bratul unui alt bar

bat, insa in anul 2017 , ea a fost surprinsa in compania unui alt barbat. Nu se stie exact care este relatia ei cu acesta insa se poate observa ca a trecut peste despartirea de Madalin si arata uimitor chiar si dupa toti acesti ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here