Radu Mazare, fost primar al Constantei, este o personalitate controversata si intotdeauna si-a surprins publicul prin aparitiile sale nonconformiste. De exemplu, in timpul unei petreceri a aparut imbracat in tinuta unui nazist. Ii plac petrecerile extravagante si masinile luxoase, detinand astfel o impresionanta colectie de masini de epoca in Madagascar.

In vremea mandatului de primar al Constantei, in 2012, Radu Mazare, dupa ce s-a reintors din vacanta din Madagascar, a facut un anunt pe masura nonconformismului de care da dovada, concesionand, astfel pe durata a 99 de ani, de la un trib, un teren de 1.8 hectare pentru care a platit 1 Euro pe metrul patrat. Terenul se afla intr-un golf, in nordul Madagascarului. Aceasta este o tara insulara in Oceanul Indian, care te surprinde prin peisajele exotice. Planurile lui, de a construi un complex pentru pasionatii de sporturi nautice a devenit realitate.

“Am discutat cu Elan despre posibilitatea de a face o investitie in Madagascar. Cand am revenit in Madagascar, eu si fratele meu am demarat discutiile cu tribul care era proprietarul terenului”

Mazare, a construit resortul Mantasaly, complex format din 16 bungalow-uri, doua suite exclusiviste, bar&lounge si restaurant cu specific local. Complexul este pozitionat la marginea plajei cu vedere la Oceanul Indian, turistii bucurandu-se de o priveliste spectaculoasa.

Pentru Radu Mazare, Madagascar este o iubire veche si de neuitat, acesta si-a petrecut multe vacante aici si a inceput si o afacere legata de kite-surfing. Toti cei care isi doresc sa se relaxeze, si sa scape din cotidianul zilnic se pot rasfata cu o bine meritata vacanta in Madagascar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here