In editia Ferma de joi seara, Ame Calin s-a confruntat in arena cu o adversara pe care nu a reusit sa o invinga: Claudia Pavel. Asadar, Ame a fost prima concurenta care a parasit Ferma, iar acum au ramas 17 concurenti.

Duelul dinte cele doua a fost unul foarte greu. In prima proba, Ame si Claudia au fost nevoite sa deplaseze un car in directii diferite, folosindu-si forta corpului si a bratelor. Cea de-a doua probab a fost contra cronometru, iar cele doua au avut de taiat lemne cu care sa construiasca o scara pentru a ajunge la un steag, care, o data ridicat desemna castigatorul. Claudia Pavel s-a mobilizat si a fost mai rapida si mai puternica decat Ame, asa ca isi continua parcursul in Ferma.

Dupa cateva zile in care au trait sub acelasi acoperis, intre cei 12 concurenti care locuiesc in ferma au aparut deja tensiuni, nervi, si-au spus cuvinte grele, iar emotiile maxime isi spun cuvantul. Cu toate acestea isi gasesc si momente de relaxare. Jorge si Ioana Filimon au incins atmosfera in Ferma, dar au starnit si invidia printre ceilalti concurenti prezenti in casa.

Lucrurile nu sunt chiar roz nici in cabana! Lipsa hranei ii face pe Florin Pastrama, Vali Barbulescu si Kamara sa cedeze nervos. Vali Barbulescu continua seria de reprosuri catre Florin Pastrama, despre comportamentul si modul in care interactioneaza cu ei. Dupa ce Florin Pastrama a plans in editia de miercuri, a venit si randul lui Kamara. Dorul de fiul sau Leon, cel pentru care lupta in acest show, l-a facut pe Kamara sa fie melancolic si sa se gandeasca la cel mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here