Roxana Nemes stie ca imaginea este extrem de importanta pentru un artist. de aceea, cantareata a trecut de curand pe la un medic tomatolog pentru o schimbare majora. Roxana si-a pus fatete dentare pentru a avea un zambet ca la Hollywood.

A slabit, este in cea mai buna forma si de ceva timp, Roxana Nemes afiseaza si un zambet mai larg si mai increzator. Acest lucru se datoreaza tehnicilor moderne din clinicile stomatologice. Facand o comparatie intre zambetul ei prezent si cel de acum doi ani, diferenta este una vizibila. Inainte, dintii Roxanei erau micuti si aveau o culoare inestetica, din cauza petelor de cafea.

Vedeta a apelat la medicul stomatolog Samyra Popescu, care in numai doua saptamani a ajutat-o sa aiba un zambet ca la Hollywood, cu dinti perfect aliniati si albi. ”Eu am avut o dantura fara prea mari probleme, insa in timp s-a patat de la cafea, iar albirile repetate cumva au deteriorat-o. M-am gandit foarte bine daca sa fac acest pas si sa apelez la fatete, asa ca am apelat la medicul meu. Am facut o simulare, iar ceea ce am vazut m-a convins ca trebuie sa ma las pe mana ei. Acum pot sa beau cafea linistita si pot sa rad mai mult. Sunt foarte multumita”, a declarat Roxana Nemes.

Transformarea dintilor de pe arcada superioara a costat-o in jur de 5.000 de euro pe frumoasa artista. ”Roxana a beneficiat de schimbarea arcadei superioare, cu fatete de la premolar, la premolar, cat sa ii cuprinda linia surasului. Inainte am rezolvat problemele pe care le mai avea, i s-au pus plombe, i s-a facut o curatare. Am optat initial pentru o simulare pentru a vedea ce culoare i se potriveste si, bineinteles, pentru a alege forma fatetelor in conformitate cu fizionomia ei. Doua saptamani au fost necesare pentru aceasta transformare”, a declarat medicul stomatolog Samyra Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here