Mirabela Dauer este una dintre cele mai apreciate si iubite interprete de muzica usoara din Romania! Cu cariera sa se poate lauda la orice pas, insa in ceea ce priveste relatia cu fiul sau simt o mare durere. Foarte putini il stiu pe fiul sau, Nanu.

Cantareata s-a casatorit prima data la 18 ani, cu Will Dauer, dar casnicia lor nu a durat decat cateva luni, apoi divortand. Cel de-al doilea sot al Mirabelei, Dan Traian Popovici, cel care i-a daruit si un baietel, Nanu.

Fostul sot a acuzat-o de infidelitate si a divortat, obtinand custodia baietelului, acest lucru demoralizand-o foarte mult, mai ales ca soacra sa nu a iubit-o niciodata. Cel mic a ramas in grija tatalui, iar ea a incercat sa isi vada de viata mai departe, insa relatia dintre ei a avut foarte mult de suferit.

Soacra lui Nanu a marturisit ca relatia lor este una deficitara si ca nici unul dintre cei doi nu a facut niciun pas spre impacare. Barbatul considera ca Mirabela nu este mama lui si nici nu isi doreste sa aiba nici macar o relatie de amicitie cu ea.

Desi este un subiect despre care nu vrea sa vorbeasca, Mirabela a marturisit despre fiul ei ca: “Ti-am zis, nu sunt suparata, ca nu ii obliga nimeni. Nu, deci eu mi-am stert tot ce nu mi-a facut bine. Am sters absolut tot. Am sters din creierul meu nume, figuri, telefoane, tot.. pentru ca nu vreau sa continui sa imi fac rau. Nu ma gandesc la nimic ca imi face rau si nu vreau sa imi mai fac rau. Nimic nu este intamplator, iar supararile cele mai mari afecteaza orice. Sufletul si organele, ca supararile aduc bolile. Fericirea nu o sa aduca niciodata nici o boala.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here