Cand vorbim despre Corina Chiriac, vorbim despre un munte de talent. In varsta de 69 de ani, aceasta este prezentatoare Tv, cantareata de muzica usoara, compozitoare, textiera si actrita. Performante greu de egalat in randul artistilor tineri din Romania.

Este una dintre figurile emblematice ale muzicii usoare din tara noastra, succesul ei depasind si granitele tarii. Pentru ca era tot timpul plecata in turnee, aceasta a ales sa isi puna cariera pe primul loc si sa isi sacrifice viata personala.

O fire ambitioasa, aceasta si-a dorit mereu sa fie cea mai buna in ceea ce face, fara a o interesa ce sacrificii trebuie sa faca in acest sens. Desi ii este greu acum, la batranete, pentru ca nu are o familie a ei:

“Eu am ales cariera cu adevarat, asta ma implineste pe mine. Au fost baieti, barbati care m-au cerut de nevasta in studentie, in liceu chiar si le-am spus nu. Vazusem niste situatii dramatice. Mie cu siguranta mi-a dat Dumnezeu o alta vocatie.”

Incearca sa isi gaseasca refugiul in alte lucruri, cum ar placerile ei. Iar cand este vorba despre acest lucru, nu se uita la bani! Este cunoscuta pentru faptul ca fiecare aparitie in public este atent studiata, iar Corina Chiriac da importanta tuturor detaliilor.

O fire foarte activa pe retelele de socializare, aceasta tine legatura in permanenta cu fanii sai. Si in acest caz s-a intamplat la fel. A fost complimentata pentru perechea de patofi pe care o poarta: “Doamna Corina, va iubesc si va ador. Am innebunit dupa pantofi”, iar raspunsul a venit la scurt timp: “Da, si mie imi plac pantofii. Sunt romanesti, de comanda, costa 1700. Mersiii”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here