Alina a fost concurenta eliminata de la emisiunea Bravo, ai stil! difuzata pe Kanal D, dupa ce in topurile telespectatorilor, pe prima pozitie s-a aflat Nadina, cu un procent urias de 29,1%. Alina a reusit sa obtina doar 2,3% din voturile publicului.

De asemenea, in clasamentul facut de catre jurati, pe primul loc s-a aflat Corina, cu 20 de puncte, fiind urmata de Monica cu 15 puncte, iar pe cea de-a treia pozitie clasandu-se Raluca cu 13 voturi. In coada clasamentului de aseara au fost Nadina cu doar 6 puncte si Diana cu 4 puncte primite de la jurati.

Gala show-ului Bravo, ai stil! difuzata sambata seara pe Kanal D a fost una sa cum ne asteptam: plina de tensiune, de multe momente amuzante, de distractie pe saturate dar si de… evient, stil. Unlee concurente au avut mai mult stil, altele mai putin in opinia juratilor si a publicului. Aspirantele la titlul cel mare de cea mai stilata femeie din Romania au defilat in cele mai spectaculoase tinute vestimentare pe care s-au chinuit zile in sir sa le compuna.

Concurentele au primit ca tema din partea juriului sa creeze tinute specifice zoneor geografice din Romania. A fost voie buna, concurentele s-au distrat, dar telespectatorii au votat! Acestia au hotarat ca Alina trebuie sa plece acasa.

Fanii Alinei au sarit ca arsi! ”A fost ultima seara in care mi am pierdut timpul sa vad cum o taranca analfabeta si complet imbecila scoate concurente superbe. Cu parere de rau cred ca va veti pierde audienta si nu stiu de ce nu ati facut nimic in acest sens. Am iubit aceasta emisiune considerand ca ajuta generatia tanara fiind o gura de aer proaspat in mizeria in care ne complacem. Era timpul sa va compromiteti si voi. Rusine tuturor si mult succes in promovarea nulitatilor”, a scris una dintre fanele emisiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here