Au existat nenumarate zvonuri cu privire la relatia dintre Brigitte si Cornel, insa barbatul a vrut sa lamureasca situatia relatiei dintre ei. Desi bruneta a lasat de inteles ca ei s-au despartit, lucrurile nu stau chiar asa.

Relatia dintre Brigitte si Cornel a evoluat foarte repede. La doar cateva luni de cand s-au hotarat sa incerce sa construiasca o relatie, cei doi s-au casatorit in fata lui Dumnezeu asigurandu-se ca au binecuvantarea asupra relatiei.

Inainte de a pleca la filmarile pentru emisiunea “Ferma – un nou inceput”, Brigitte a lasat de inteles ca este o femeie singura si asteapta sa vada ceea ce ii rezerva viitorul. Cornel a pus aceste declarati pe seama discutiilor care au existat intre ei, motivand ca in orice cuplu exista discutii in contradictoriu, dar asta nu inseamna ca s-au despartit.

Barbatul a marturisit ca altul este motivul pentru care Brigitte a renuntat la inelul de logodna:

“E normal sa ne mai si certam. Primul an intr-o casnicie e cel mai greu. Asa i-a venit ei sa spuna pe moment, e mai vulcanica. Lucrurile merg foarte bine intre noi. Ea dupa emisiune a plecat direct la «Ferma» si nu avea cum sa ia cu ea inelul de logodna. Bijuteria nu se potriveste nici cu grebla, nici cu sapa.”

Mai mult, acesta a marturisit ca au planuri mari pentru viitorul apropiat:

“Avem planuri impreuna. Sa facem nunta in fata oamenilor. Suntem deja casatoriti (civil – n.r.). Depinde insa de afaceri si de mai multe lucruri. Am vrea sa se intample cat mai curand si sa fim o familie. Imi doresc copil si ea la fel. Poate sa faca un copil pentru ca se ingrijeste de corpul ei si nu isi arata varsta.

Nu o vad ca pe o persoana de 42 de ani. Ea e foarte frumoasa si nemachiata, arata ca o copila. Imi place totul la ea, cu tot cu suflet, absolut totul. Ne alintam cu «iubirea mea». Ne bucuram din lucruri mici pe care le facem zilnic.

Seara fac ceai si i-l aduc la pat, de exemplu. Noi ne-am cunoscut ca asociati in firma. Suntem impreuna de cand inca era casatorita in acte, dar nu mai avea nici o treaba cu Ilie Nastase. Il respect pe Ilie Nastase, n-am avut nici o altercatie.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here