Ultima eiditie de la emisiunea Asia Express 2019, Drumul Elefantului, difuzata in seara de marti la Antena 1, i-a adus pe concurentii ramasi in competitie in fata unui nou moment cat se poate de emotionant, atat pentru ei cat si pentru Gina Pistol.

Dupa zile intregi de chin si oboseala, in care au indeplinit cele mai grele misiuni fiind nevoiti sa stea departe de copechipierii lor si culminant singuri su poate cea mai grea si mai terifianta provocare de pana acum, intalnirea cu o cobra regala, ei ajung in fata unui nou moment de bilant, unul foarte emotionant.

Chiar la momentul votulul, inainte de inceperea cursei pentru ultima sansa, Gina Pistol i-a anuntat pe concurenti ca tensiunea si rivalitatile vor creste considerabil, deoarece este finalul penultimei etape. Si Oase a declarat ca din acest moment orice vor este foarte greu si cantareste extrem de mult. El insa s-a bucurat alaturi de CRBL de avantajele imunitatii castigate in aceasta etapa.

„As vrea sa intelegeti cu cate lucruri veti ramane dupa aceasta experienta pe cat de grea, pe atat de minunata, iar pentru asta, o sa citesc scrisorile pe care vi le-ati scris unul altuia!”, le va mai spune Gina concurentilor inainte de a le citi scrisorile emotionante pe care partenerii de echipa si le-au scris unul altuia in timpul in care erau separati.

Emotiile insa ii vor coplesi deopotriva pe prezentatoare si pe concurenti, Gina izbucnind in plans de mai multe ori pe parcursul acestui moment. „Ea e foarte draguta si foarte emotiva si traieste alaturi de noi fiecare emotie din concurs!”, va marturisi Ruby.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here