Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate pe strada, in Costa Rica, in decursul zilei de miercuri. Cele doua au plecat din Romania dupa ce au fost condamnate definitiv si au cerut azi politic autoritatilor din Costa Rica. Blonda a fost condamnata cu executare in celebrul Dosar Gala Bute.

Cele doua sunt date in urmarire internationala si au fost ridicate de pe strada in jurul orelor 10:00, conform site-ului Autoritatii de Investigatii Judiciare din Costa Rica. In filmuletul prezentat pe site-ul autoritatii, Elena Udrea apare in Compania a doua persoane, care imping un carucior roz. Totul se intampla in apropierea locuintei sale din Costa Rica, chiar la cafeneaua la care merge aproape in fiecare zi. Alina Bica se pare ca a fost arestata la ora 14:00.

Avand in vedere ca pe data de 20 septembrie, fostul ministru a nascut o fetita perfect sanatoasa, avocatul sau, Veronel Radulescu, a notat ca nu crede ca exista posibilitatea extradarii: “Avand in vedere ca Elena are copil de doar cateva zile, nu cred ca va fi arestata preventiv si va fi adusa in Romania”.

In decursul acestei dimineti, el a dat si prima sa declaratie:

“In acest moment Elena Udrea este la sediul Interpol pentru a fi dusa la o instanta din Costa Rica, Nu am vorbit cu Elena Udrea, am vorbit cu Adrian (n.r. Adrian Alexandrov, iubitul fostului ministru). Mi-a spus ce s-a intamplat, ca era langa o cafenea din zona in care locuieste si s-a prezentat cineva de la Interpol, care a invitat-o la sediu pentru procedura de extradare la solicitarea statului roman.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here