Simona Halep, numarul 1 mondial, a revenit in Romania dupa ce a luat decizia de a abandona meciul cu Ons Jabeur. A acuzat dureri de spate foarte puternice, care nu i-au permis sa isi duca la bun sfasit meciul.In urma rezultatelor de la RMN, aceasta a fost diagnosticata cu hernie de disc.

Numarul 1 mondial in clasamentul WTA a dezvaluit, la intoarcerea in tara, ca s-a confruntat cu mari dureri de spate la turneele din China si acest lucru a obligat-o sa abandoneze duminica, 30 septembrie, in primul tur al turneului din China. Sportiva a abandonat dupa primul set, cand deja era condusa de Ons Jabeur cu 6-1. Romanca a acuzat dureri inca din meciul de acum o saptamana, in al doile tur al Wuhan Open, cand a solicitat de mai multe ori ajutor medical. In ciudat acestor probleme, ea a tinut sa termine meciul.

In urma controlului medical, aceasta a fost diagnosticata cu hernie de disc. Acest lucru o va tine departe de terenul de tenis pentru o perioada:

“Ma simt destul de OK. Bineinteles ca am fost ingrijorata, dar am facut acel RMN si acum stiu foarte bine ce am. Am mai avut probleme de acest gen in trecut, dar acum e un pic mai mult. Voi face recuperare, tratament si fizioterapie, nimic altceva. Voi mai sta in pauza inca o saptamana, adica fara sa joc tenis. Iar dupa aceea o sa o iau usor-usor si sa vad cum stau.”

Simona Halep a precizat ca isi doreste foarte mult sa se poata prezenta la Turneul Campioanelor, desi nu si-a confirmat prezenta nici la turneul de la Moscova. Momentan, prioritatea ei este sanatatea si va sta sa se recupereze atat timp cat este nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here