Betty Stoian si Catalin Visanescu au devenit parintiin urma cu 3 zile si sunt extrem de fericiti. Cantareata si sotul ei sunt extrem de emotionati de cate ori sunt preajma celui mic! Florin Salam a devenit pentru prima data bunic chiar de ziua sa! Cel mai mare ajutor il va avea Betty din partea mamei lui Catalin, care si-a propus sa ii fie alaturi in fiecare clipa.

Venirea pe lume a micutului Matthias Stefan este cea mai mare fericire din viata cuplului.  Cantareata a nascut in jurul orei 15:30 un baietel perfect sanatos. A primit nota 10 din partea medicilor si a cantarit 3,1 kilograme.

Catalin a vrut sa il primeasca pe micut asa cum se cuvine, cu patutul momtat si ornat foarte frumos, cu baloane cu heliu, dar si flori pentru proaspata mamica. Isi doreste tot ce este mai bun pentru cele mai importante persoane din viata sa.

Mama lui Catalin este cea care o va ajuta in primele luni pe Betty. Abia asteapta sa isi rasfete nepotul si sa ii ofere tot ce este mai bun. Sotia lui Florin Salam, Roxana Dobre, a declarat ca Betty va fi o mama extraordinara si are foarte mare incredere in ea. In trecut, ea a ajutat-o pe Roxana Dobre dupa ce a nascut si s-a descurcat de minune.

 

Prima declaratie a lui Catalin dupa ce a devenit tatic: “Nu pot descrie in cuvinte ce sentimente m-au trecut ieri, azi si pentru tot restul vietii. Minunea noastra care a venit pe lume ne-a umplut sufletul de bucurie, lacrimi, zambete si clipe pe care nu el poti uita niciodata! Baietelul nostru Matthias Stefan este si va fi cea mai mare bucurie a vietii noastre si de-acum tot universul nostru “a lui mami si al lui tati” se va invarti in jurul lui. Te iubim pana la “Doamne Doamne” si inapoi sufletelul nostru mic si frumos.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here