Vestea ca Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit a venit pe neasteptate. Relatia lor a fost presarata de impacari si despartiri, dar nu se astepta nimeni ca cei doi sa se desparta definitiv, mai ales ca de foarte putin au devenit si parintii unei fetite minunate.

Stirea despre despartirea lor a tinut mult timp primele pagini ale ziarelor, iar la momentul respectiv a existat o singura declaratie a fostei prezentatoare Tv in care explica motivele pentru care au luat aceasta decizie. Insa, la nici macar o zi de la anuntarea despartirii celor doi, Bianca a aparut in compania noului sau iubit, Tristan, un tanar sportiv, mult mai potent financiar decat fostul sau partener.

Indiferent de alegerile facute de Bianca si Victor, in toate declaratiile pe care le-au dat a fost un punct comun: cei doi isi vor creste fetita impreuna si vor avea grija sa nu ii lipseasca nimic niciodata. Iar acest lucru se vede din pozele pe care le incarca pe retelele de socializare. Cei doi sunt mereu impreuna in momentele importante din viata fetitei lor!

A existat o serie de suspiciuni legate de relatia lor si despre faptul ca acestia s-au impacat, iar Bianca a lamurit acest subiect:

“Eu am mare incredere in el. Este tatal copilului meu, este un om foarte echilibrat si foarte matur, el nu are cum sa faca alegeri gresite. Poate eu am fost cea mai gresita alegere a lui. Victor este foarte echilibrat, foarte calm, este fix opusul meu. Asa ar trebui sa fie el, viitorul el din viata mea… Eu nu caut. Ce-i al meu e pus deoparte. Eu sunt bine in primul rand cu mine. Eu sunt echilibrata, am banutii mei, am copilul meu, am casa mea, masina mea. Am. Daca o sa apara acel cineva care sa imi ofere protectie si sa ma potoleasca, foarte bine. Daca nu, e bine si asa.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here