Elena Udrea a nascut o fetita perfect sanatoasa si este foarte fericita. Isi asteapta toata familia in Costa Rica sa o cunoasca pe micuta. Elena Udrea si-a propus sa nasca in Romania, dar, din cauza condamnarii pe care o are, i s-au schimbat planurile. Momentan, se afla in Costa Rica de cateva luni de zile. A cerut azi politic din cauza problemelor penale.

In schimb, in cursul zilei de miercuri, Elena Udrea a fost retinuta pe strada impreuna cu Alina Bica. Cele doua sunt date in urmarire internationala pentru condamnarile definitive din Romania cu privire la fapte de coruptie. Elena Udrea a fost condamnata in Dosarul Gala Bute, deschis de autoritati dupa o investigatie a Gazetei Sporturilor.

Autoritatea de Investigatii Judiciare din Costa Rica a facut publica aceasta informatie. Pe site-ul institutiei apare informatia conform careia Elena Udrea a fost retinuta la ora locala 10:00, ceea ce inseamna o diferenta de 9 ore fata de Bucuresti. Alina Bica a fost retinuta la ora locala 14:00.

In imaginile care apar pe site-ul Autoritatii de Investigatii Judiciare din Costa Rica, Elena Udrea apare inconjurata de ofiterii Interopol, dar si de doua persoane neidentificate, care impingeau un carucior roz. Filmarea a fost facuta pe Calle 86 din San Jose, locul in care in urma cu cateva luni, Elena Udrea s-a intalnit cu reporterii Gazetei Sporturilor.

Este cunoscut faptul ca Elena Udrea isi bea cafea aproape zilnic, la cafeneaua Starbucks, situata peste drum de Estadio Nacional, cel mai mare din Costa Rica. Dar si la cateva sute de metri de locuinta Elenei Udrea, care este situata intr-un bloc de 15 etaje din cartierul de lux Nunciatura.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here